Ресторант Вентана

За нас


photography: www.plabo.net

Уют, топлина, елегантност, собствен стил и неустоимо вкусна храна…

Модерната интериорна концепция  е съчетана с оригинални винтидж акценти, които категорично изграждат неподражаемият и уникален стил на Вентана. Към всичко това ще прибавим богато меню, съставено и оформено с нюх и въображение. Преобладават ястията от месо, приготвени на дървени въглища.

Разнообразните салати, предястия, пасти, риби и прясно приготвени десерти дават възможност на всеки клиент да открие себе си в нашата кухня. Изключително старание и внимание е вложено в обедното ни меню, което присъства през цялата седмица, включително събота и неделя, и поднася очарованието на домашно приготвената храна.

Takeaway услугата ни

е удобна и подходяща за най-ангажираните и лишени от достатъчно време посетители. Нашите служители приемат поръчката по телефона или на място и по най-ефективния и експедитивен начин я пакетират, така че нашите клиенти да могат удобно да я пренесат до дома или офиса си.

Креативният ни екип организира събития и партита от семеен и бизнес характер. Доверете ни се за вашата незабравима сватба, рожден ден, годишнина, абитуриентски бал, фирмено парти или коктейл.

Позволете ни да участваме в създаването на прекрасни моменти и спомени. Ние ще оправдаем доверието Ви!

Основната идея и желание на Вентана е да накара всеки свой клиент да се почувства специален и единствен. Всяко кътче и детайл от нашето заведение е вдъхновен от стремежа ни да бъдем не просто ресторант, който обичате да посещавате, а да бъдем любимия Ви ресторант… Вашият ресторант.


IMG_3698